Pogledajte kako kažnjeni Ibričić psuje sucu majku iz svečane lože

Screenshot: Facebook

SPORTSKI direktor FK Sarajeva Senijad Ibričić snimljen je kako s tribine žestoko psuje prema četvrtom sucu Milošu Gigoviću u utakmici Sarajeva i Željezničara. "Slobodno reci da sam njemu rekao da mu j**em mater. Reci da sam ja tebi rekao. Tebi i njemu. Da sam ja rekao. Reci da sam tebi rekao da njemu kažeš. Reci slobodno", govorio je Ibričić u video koji je izašao na društvenim mrežama.

E Runde zutog 😂😂😂😂

Objavljuje Adi Ibrahimovic u Ponedjeljak, 15. travnja 2024.

Kažnjen sedam mjeseci

Ibričić trenutno odrađuje kaznu od sedam mjeseci zabrane bavljenja nogometom. Podsjetimo, prije tri tjedna uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Borca iz Banje Luke prekinuta je u sudačkoj nadoknadi nakon što su igrači Sarajeva napustili teren.

Prvi susret u Banjoj Luci završio je bez golova, a u uzvratu je Borac vodio 2:1. Domaći nogometaši, nezadovoljni suđenjem, napustili su travnjak. Kap koja je prelila čašu bio je prekršaj u napadu koji je sudac Mateo Musa dosudio Sarajevu u 93. minuti. Nakon toga su u teren utrčali sportski direktor Senijad Ibričić i trener Simon Rožman, a nakon njih i predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić.

Okružili su glavnog suca, a potom su poveli igrače prema svlačionici uz ovacije Koševa. Sarajevu su oduzeta tri boda i kažnjeno je s 22 tisuće KM (oko 11 tisuća eura). Mirvić je suspendiran na 12 mjeseci, Ibričić na sedam, a bivši trener Rijeke Rožman uvjetno na tri mjeseca.

Pročitajte više