Pogledajte kako su Grobari ispratili Marija Hezonju. Poručili su mu da ga čekaju

Foto: Profimedia

MARIO HEZONJA sinoć je s Real Madridom gostovao u Beogradu kod Partizana u 32. kolu Eurolige, a tamošnji navijači dočekali su ga ovacijama. Nisu mu zaboravili izjavu iz 2012. u kojoj se, kao 17-godišnjak, divio Partizanovom radu s mladima i njihovim navijačima te rekao da ne bi imao problema igrati za njih.

Partizan je u krcatoj Štark Areni iznenadio ugledne goste, pobijedio 104:90 i došao na korak do neočekivanog plasmana među najboljih osam momčadi Europe. Hezonja je postigao 17 poena, kao i Gabriel Deck, a samo je Džanan Musa (22) zabio više za Real. Domaćine su s po 16 poena predvodili Kevin Punter i Mathias Lessort.

Skandirali mu ime

Kao i kad je izlazio na teren, Hezonju su i u odlasku s njega Beograđani pozdravili ovacijama, na što im je on odgovorio pljeskom, s užitkom upijajući atmosferu kakvu rijetko gdje može doživjeti. Dok je odlazio prema tunelu za svlačionice, dio dvorane skandirao je njegovo ime, a mnogi su mu i na društvenim mrežama poručili da ga čekaju. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU

Posljednji hrvatski košarkaš koji je igrao za Partizan bio je Ivo Nakić 1992. godine. Hezonju se prošlog ljeta povezivalo s beogradskim klubom dok je bio slobodan igrač, ali konkretne ponude ni razgovora nije bilo, a on je završio u Realu. No ovakva međusobna ljubav potiče očekivanje da će prije ili kasnije Dubrovčanin zaigrati za Partizan.

Pročitajte više