Pogledajte kako Westbrook ističe trbušnjake dok prijeti navijaču Sunsa u salonu

Screenshot: Twitter

LJUBITELJI košarke sinoć su na utakmici Phoenix Sunsa i LA Clippersa, koju su gosti dobili 115:110 i preuzeli prednost domaćeg terena u seriji, mogli doživjeti potpuno iskustvo Russella Westbrooka. Iz igre je promašio 16 od 19 šuteva, ali se u zadnjoj minuti pobrinuo za potez utakmice kad je blokirao Devina Bookera i spasio loptu bacivši je od njega u aut.

Ali najveće iskustvo Russella Westbrooka doživio je jedan domaći navijač koji mu je stalno nešto dobacivao. Westbrook ga je na poluvremenu locirao i otišao se sukobiti s njim u salon koji je na raspolaganju sezonskim pretplatnicima, a u istom je hodniku koji vodi prema svlačionicama.

Westbrook pokazivao trbušnjake i prijetio, dječak se borio s večerom

Snimka pokazuje Westbrooka kako u području za navijače, s gornjim dijelom dresa podignutim iznad ponosno istaknutih trbušnjaka, prilazi navijaču i više puta mu ponavlja "pazi što pričaš", uz pokoju usputnu psovku. Navijač mu uzvraća i kaže mu da "primi to kao muškarac". 

Drugi ga navijač naziva omraženim nadimkom Westbrick, ali nagrada za najbolju sporednu ulogu u ovom videu ide dječaku koji sjedi u fotelji i bori se s večerom bez pomoći pribora dok pokraj njega NBA zvijezda histerizira jer ju vrijeđaju dobacivanja s tribina.

Ponavljajući svoju trenutačnu mantru Westbrook teatralno odlazi iz salona koji vodi direktno na teren, što objašnjava kako je igrač lako pronašao svog najnovijeg kritičara. No, možda je baš ta epizoda vječno nabrijanog Westbrooka dodatno motivirala za junačku blokadu koja je Clipperse stavila u kontrolu utakmice i odvela do pobjede.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više