Carabao Cup

Pogledajte komične pogreške vratara Arsenala protiv Manchester Cityja

Foto: Screenshot

VRATAR Arsenala Runar Alex Runarsson nema svoju večer u četvrtfinalu engleskog Liga kupa koji se službeno zove Carabao Cup.

Arsenal na Emiratesu u ovom trenutku igra protiv Manchester Cityja i gubi rezultatom 3:1, a Runarsson je skrivio prva dva gola gostiju.

Kod prvog gola krivo je procijenio let lopte

Sve je loše krenulo već u trećoj minuti kada je Zinčenko s lijeve strane ubacio u sredinu, a Runarsson krivo procijenio let lopte te je ispred njega na nju natrčao Gabriel Jesus i poentirao.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL CITYJA.

Loš početak utakmice se odrazio na vratara Arsenala koji je u 26. minuti istrčao u vlastitih 25 metara na loptu na kojoj su već bila oba njegova stopera. Nasreću, u toj situaciji Arsenal nije primio gol.

Loše je reagirao i kod trećeg gola Cityja, iako za njega nije kriv

Ipak, u 55. minuti je Arsenal iz slobodnog udarca primio novi pogodak, a ovoga puta je strijelac Riyad Mahrez. On je iz slobodnjaka s otprilike 20 metara pucao u Runarssonov kut, a Islanđaninu je u pokušaju hvatanja lopte ona skliznula iz ruku i završila u mreži.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGI GOL CITYJA.

Samo četiri minute kasnije Phil Foden je zabio za 3:1 kada je sam istrčao pred Runarssona. U ovom slučaju Islanđanin nije kriv za gol, ali je ponovno zbunio reakcijom jer se bacio na tlo prije udarca.

Ove je sezone spomenuti vratar nastupio četiri puta u Europa ligi, a ovo mu je prvi nastup u Carabao Cupu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TREĆI GOL CITYJA.

Pročitajte više