ANTE REBIĆ

Pogledajte majstorski gol Rebića na Ibrahimovićevu asistenciju

Foto: Screenshot

ANTE REBIĆ zabio je Bologni u 34. kolu Serie A svoj 11. ligaški gol za Milanovo 4:1 vodstvo. Na kraju je domaćin slavio uvjerljivu 5:1 pobjedu.

Igrala se 57. minuta kada je hrvatski reprezentativac iskoristio dodavanje Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović pronašao Rebića, Ante zakucao za 4:1

Legendarni Šveđanin mu je gurnuo loptu u stranu, a Rebić se majstorski iz okreta oslobodio čuvara Takehira Tomiyasua i lijevom nogom zakucao loptu u mrežu Lukasza Skorupskog.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Dodajmo kako je raspoloženi Rebić sudjelovao kod prvog gola Alexisa Saelemaekersa u desetoj minuti kada je na lijevoj strani izludio obrambene igrače gostiju te proslijedio loptu Theu Hernandezu koji je potom poslužio mladog Belgijca za vodstvo Rossonera.

Za Milan su još zabijali Hakan Calhanoglu, Ismael Bennacer i Davide Calabria, dok je strijelac za momčad Siniše Mihajlovića bio već spomenuti Japanac Tomiyasu.

Rebić o Zlatanu: On je naš vođa

Rebić je baš u posljednjem intervju za Gazzettin Sportweek naglasio Zlatanovu važnost za Milanovu momčad.

"Potreban nam je, on je naš vođa. Prije utakmice s Juventusom rekao nam je kako će im pokazati kako se igra nogomet. To je bio njegov način da nas motivira."

Milan je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto nakon 34. kola i blizu je plasmana u Europa ligu. Rebić je igrao do 82. minute, kada ga je zamijenio 18-godišnji napadač Lorenzo Colombo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više