LIGE PETICE

Pogledajte Mourinhov show. Bježao od novinara pa poludio jer ne može pričati s njima

Screenshot: Twitter

BURNI derbi Lazio - Roma (3:2) začinio je Jose Mourinho. Nakon poraza je okupio igrače na centru Olimpica i održao im motivacijski govor, a onda je krenuo njegov show.

Na terenu je, dajući izjave za televiziju DAZN, napao suce derbija: "Vratio sam se u Italiju nakon deset godina i odmah primijetio da se nogomet u ovoj zemlji jako poboljšao, ali da talijanski suci, kako oni na terenu tako i oni u VAR sobama, nisu ni blizu na toj razini. Oni koji su vodili današnji derbi nemaju kvalitetu potrebnu za ovu razinu. Teško smo oštećeni s dvije velike sudačke greške. Umjesto da nam dosude penal nakon prekršaja na Zaniolu u prvom dijelu, Lazio dobije akciju iz koje zabije za 2:0. To je greška i glavnog suca Guide i njegovog videoasistenta. To je previše. Zatim su propustili dati drugi žuti Lucasu Leivi, a morali su. Naravno da bi Laziju bilo teže igrati protiv nas s desetoricom."

Zatim je krenuo na konferenciju za medije. Putem do nje posvađao se s nekoliko novinara, a najžešće s Angelom Mangianteom sa Sky Sporta. Mourinho je onda na ulasku u dvoranu za medije doživio novo pomračenje kada je saznao da Lazio, koji je bio domaćin ovog rimskog derbija, ne dopušta novinarima da trenerima postavljaju pitanja uživo, nego ih moraju poslati mailom da bi ih glasnogovornik pročitao na presici. 

Mourinho je na to poludio. "Nek se gone u kurac s ovakvom konferencijom za medije, ja želim pričati s novinarima!" urlao je na delegata utakmice, koji mu je odgovorio da je Lazio, kao domaćin, organizator konferencije za medije te da su ovo pravila koja je postavio taj klub. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE MOURINHO ODBIO DOĆI NA PRESICU BEZ NOVINARA

Pročitajte više