MANNY PACQUIAO

Pogledajte posljedice koje je na Pacquiau ostavio poraz. Supruga ga mora hraniti

Foto: Twitter/MailOnline Sport

KUBANAC Yordenis Ugas zadržao je naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji po WBA verziji pobijedivši u subotu u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudaca 42-godišnjeg bivšeg prvaka Filipinca Mannyja Pacquiaoa.

Ugas je dobio naslov prvaka u poluteškoj kategoriji po WBA verziji jer je on oduzet Pacquiau zbog neaktivnosti budući da se nije borio od srpnja 2019.

Pacquiao se u početku pripremao za borbu protiv prvaka u poluteškoj kategoriji po verzijama WBC i IBF Errola Spencea mlađeg, ali se Amerikanac morao povući zbog infekcije oka. Iako je imao manje od dva tjedna za pripremu, Ugas je pristao na borbu.

Dvanaest rundi kasnije suci su jednoglasno odlučili i da je pobjednik meča, a Pacquiao je ubrzo krenuo na oporavak nakon kojeg će odlučiti je li vrijeme za kraj karijere i hoće li se kandidirati na predsjedničkim izborima u svojoj zemlji. Još uvijek se oporavlja, a sad se na Twitteru pojavio i kraći zapis na kojem se može vidjeti kako izgleda početak oporavka.

Jedini čovjek u povijesti boksa koji je nosio svjetske naslove u osam različitih kategorija i jedan od najvećih boksača svih vremena muči se otvoriti oči i ne može se sam hraniti. Pomaže mu u tome supruga hraneći ga žlicom.

Pročitajte više