Pogledajte što je buduća NBA zvijezda rekla o Jordanu. Ovo bi je moglo koštati

Foto: Profimedia

VEČERAS u 2 sata po hrvatskom vremenu počinje NBA draft, na kojem će 58 mladih igrača postati dijelom NBA lige (Philadelphiji i Chicagu pickovi druge runde su oduzeti). Jasno je da će San Antonio Spursi kao prvog izabrati Victora Wembanyamu, kao i da će iduća dva izbora pasti na Scoota Hendersona ili Brandona Millera.

Iako mnogi stručnjaci smatraju da bi Henderson na većini drugih draftova bio prvi pick, Charlotte Hornetsi skloniji su odabrati krilnog igrača Millera jer je Henderson sličan profil igrača kao njihova zvijezda LaMelo Ball. A Miller u razgovoru s medijima nije štedio Michaela Jordana, koji je i dalje većinski vlasnik Hornetsa.

"Moj GOAT je Paul George"

Pitali su ga za mišljenje o vječnim prepucavanjima mlađe i starije generacije o tome je li najveći svih vremena Jordan ili LeBron James, koji mu je generacijski bliži, dok kao 20-godišnjak nikad nije gledao Jordana, ali je ovih dana provodio vrijeme s njim na treninzima uoči drafta. Millerov odgovor otkrio je potpuno neočekivanu treću opciju.

"Ne mislim da je LeBron najveći svih vremena. Moj GOAT je Paul George jer sam odrastao gledajući njega", rekao je Miller pa rekao da je Jordana prvi put vidio uživo kad ga je upoznao tijekom treninga i razgovora na audiciji kod Hornetsa.

"Uzbudljivo je, to je Michael Jordan, skakao je s linije za slobodna bacanja, nosimo njegove tenisice... Ali najdojmljivija stvar koju sam doživio uz njega je to što sam vidio kako promašuje cijeli obruč sa slobodnog bacanja", rekao je Miller pa se nadovezao na osjećaj treniranja pred Jordanom.

Jordanu rekao da je star

"Svi misle da ću osjećati ogroman pritisak pred Jordanom, ali on nije igrač kojeg sam gledao dok sam odrastao, nego Paul George. Za mene je Jordan bio običan tip u dvorani koji me gleda kako treniram. Bilo je kul upoznati ga, zvuči kao na televiziji, uvijek priča trash-talk, ali bilo je zabavno upoznati ga.

Što je meni rekao? Da sam samo šuter, da samo pucam trice, ali ja znam koliko sam talentiran i kakve su mi sposobnosti, pa neću dopustiti da mi on uđe u glavu. Ali vratio sam i ja njemu. Vidio sam ga kako baca airball sa slobodnog bacanja i uvijek ću mu to moći spominjati. Rekao sam mu da je star", ispričao je Miller, a hoće li njegove riječi odvratiti Hornetse da ga odaberu, saznat ćemo večeras.

Pročitajte više