LIGE PETICE

Pogledajte što zvijezda Liverpoola radi kod gola Sancha. Navijači su bijesni

Foto: Screenshot

MANCHESTER UNITED je u derbiju u sklopu trećeg kola Premier lige svladao Liverpool 2:1 i tako došao do prve pobjede ove sezone. Prvi gol zabio je Jadon Sancho u 16. minuti, a rezultat je povisio Marcus Rashford kontroverznim golom. Pogodak Mohameda Salaha bio je samo utješan za Redse.

Liverpool ove sezone i dalje ne zna za pobjedu nakon tri kola, a u Engleskoj se vode velike rasprave o tome što nije u redu s ekipom Jurgena Kloppa. Jedna od najslabijih karika bio je Trent Alexander-Arnold, koji je prema Transfermarktu vrijedan 85 milijuna eura što ga čini najskupljim bekom na svijetu. Poznato je da mu je obrana puno slabiji segment igre od napada, ali njegova reakcija kod gola Sancha je skandalozna.

Upravo su tu akciju fanovi Liverpoola izdvojili i nazvali svoju zvijezdu kriminalno lošim igračem. On je najprije pustio Elangu da mu protrči iza leđa, a onda se laganim korakom uputio prema svojem golu gdje je United imao gol šansu. Vjerojatno je mogao blokirati strijelca, ali je zbog šetnje jako zakasnio za tu reakciju.

Video: Arena Sport

Jedan drugi Twitter profil izdvojio je sve njegove najgore situacije s utakmice protiv velikog rivala. One pokazuju koliko puta Alexander-Arnold krivo procjenjuje situacije u obrani, gubi duele ili pokazuje potpunu nezainteresiranost.

Video: Arena Sport

 

Pročitajte više