Pogledajte ubojitog Rickyja kojeg je Inter za 12 milijuna oteo Arsenalu i Romi

VELEZ Sarsfield potvrdio je da je postignut dogovor oko prodaje ofenzivnog veznjaka Rickyja Alvareza Interu, koji je otkupio 90 posto prava na igrača za 11.8 milijuna eura, a preostalih 10 posto će otkupiti za cijenu od jednog milijuna kada Alvarez odigra 80 utakmica za pobjednike talijanskog kupa.

Alvarez je potpisao ugovor na pet godina kojim će godišnje zarađivati 1.8 milijuna eura.

Inter je u Alvarezu dobio prijeko potrebnu kreativnost u sredini terena koja im je u mnogo utakmica protekle sezone nedostajala.

Za Rickya su se sve do danas borili još Arsenal i Roma, a prvi su čak i službeno ponudili 10 milijuna eura, koje je Inter nadvisio za 2 milijuna, dok se Roma povukla kad je Velez zatražio 15.


Romin sportski direktor Walter Sabatini otkrio je da samo što nisu potpisali predugovor, kada je Alvarezov klub zatažio višu odštetu, koju Rimljani nisu htjeli platiti jer su je smatrali "Previsokom, obzirom da Alvarezu nedostaje iskustvo igranja na vrunskoj razini. 15 milijuna eura za njega je malo previše. Igrača treba platiti koliko vrijedi.

"Alvarez je rođen '88 i ima prostora za napredak, ali treba reći da do sada nije igrao dovoljno ni za prvu momčad u Velezu."

Igračev agent Marcello Simonian se na to samo nasmiješio: "Mogu reći jedino da je Alvarez spreman igrati u jednom od najvećih europskih klubova."

Pročitajte više