Pogledajte video koji je rasplakao Cro Copa uoči legendarne borbe s Fedorom

Screenshot (Youtube)

Za MANJE od 20 dana, preciznije 8. travnja, bit će 10. godišnjica posljednjeg Pride eventa. Upravo se toga prisjetio Ariel Helwani kada je u njegovom The MMA Houru nedavno gostovao Bas Rutten.
 
Ponajbolji svjetski MMA novinar iskoristio je tu prigodu da Ruttena upita o njegovom najdražem trenutku iz zlatnih dana japanske promocije, a ovaj nije nimalo dvojio te je odmah ispalio da se radi o legendarnom okršaju između Fedora Emelianenka i Mirka Filipovića u kojem je Rus slavio.
 
"Rekao bih Fedor protiv Cro Copa. To je bila luda borba. Kada su prikazivali sve one lude video isječke koji iz nekog razloga nisu nikad emitirani u SAD-u… napravili su kompilacije prije njihovog izlaska. Bila je to duga šetnja”, izjavio je El Guapo.
 

 
Prisjetio se i sadržaja najavnih videa, ali i emotivne reakcije hrvatskog borca.
 
"Sjećam se da su prikazali Cro Copa i njegovu majku na grobu njegovog oca. Bilo je snijega i leda, a leševi su plutali po rijeci. Vidjeli smo i njegov trening u centru poput onog kojeg je imao Ivan Drago, sve je izgledalo tehnološki napredno i savršeno, a tada su prebacili na Fedora, koji je trenirao na snijegu i imao hrđave girje u rukama. Sjećam se i kada su zumirali na Cro Copa, on je plakao kad je vidio taj video s ocem. Plakao je prije borbe. To je bio poseban trenutak, a i borba je bila sjajna."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.