Poker: Pobjednici kvalifikacija u Budimpešti igraju protiv Gusa Hansena za 100 tisuća eura

NAKON lokaliziranih turnira i televizijskih premijera, igrači pokera iz regije dobili su izazov kojem nisu mogli odoljeti.

Kako prenosi www.pokernika.com, FullTilt Poker organizirao je turnir koji je mnoge ostavio bez daha, što zbog organizacije, a još više zbog nagradnog fonda. Svim igračima iz istočne Europe (Hrvatska, BiH, Srbija, Kosovo, Makedonija, Poljska, Češka, Mađarska, Rumunjska, Slovenija) pružena je prilika da odigraju satelite i predstave svoju državu na televizijskom turniru u Budimpešti.

Ulazak na turnire bio je potpuno besplatan, a pobjednik lokalnih kvalifikacija koje su se igrale među čak 81 igračem, dobio je put u Budimpeštu gdje ga je čekao pravi izazov - igra protiv ostalih kvalifikanata, ali i FullTiltovog Pro igrača.

Sistem čitavog turnira bio je veoma jedostavan - 8 igrača koji predstavljaju svaki po jednu državu igraju freeze out turnir, a pobjednik dobiva 2500 eura te se suočava s FullTiltovim Pro igračem kako bi udvostručio osvojeni iznos.

Svi pobjednici freezeout turnira skupljaju se u završni turnir koji će se odigrati u prosincu kada će najbolji od njih imati priliku igrati za više od 100.000 eura protiv nikog drugog nego Gusa Hansena!

Kako bi se napetost povećala, svi turniri su snimani te će biti emitirani na kabelskoj televiziji Sport+ u srpnju, a tada ćete moći i vidjeti kako je igrao hrvatski predstavnik Mario Bogadi iz Koprivnice.

Kao voditeljica i prezenterica igre za našu regiju odabrana je članica Party Poker Tima Tatjana Pašalić, a mi vas podsjećamo da ne utažavate glad za akcijom te da nas posjetite na portalu www.igra.hr i zaigrate poker potpuno besplatno.

Pročitajte više