Poklepović poput Markovića: Zbog novinara nam je nogomet tu gdje jest!

PO ZAVRŠETKU novog gostovanja Hajduka u Osijeku u kojem Splićani nisu uspjeli uzeti puni plijen, Stanko Poklepović verbalno je napao glavnog suca Igora Pristovnika.

Zar je cijeli problem Hajduka u Gradskom vrtu stao u nekoliko minuta sudačke nadoknade?!

"Utakmica je produžena samo dvije minute, a napravljeno je svih šest izmjena. Pored svega toga, česte su bile situacije u kojima su igrači ležali na travnjaku. Trebalo je biti produženo barem sedam minuta, rekao sam to i Pristovniku, jer ako nije pokvaren onda bi se morao educirati. Nadam se samo da tu nije bilo nikakve namjere", rekao je Poklepović koji je još jednom novinarima zamjerio što mu spočitavaju nehajdučku igru, bez ijednog napadača. Sinoć je, doduše, Špaco dao šansu Ahmadu Sharbiniju, ali stariji brat nije uspio zabiti.

Pljuvanje po novinarima - prokušani recept za prikrivanje vlastitih pogrešaka

"Normalno bi bilo da se o nogometu piše otvoreno i pošteno, ali kako se to ne događa onda je jasno zbog čega nam je nogomet tamo gdje jest", pridružio se trener Hajduka Vlatku Markoviću u upiranju prstom u novinare kao glavne krivce za stanje u najpopularnijem sportu.

Poklepović je i u dvoboju s Osijekom priliku između vratnica dao Danijelu Subašiću, koji je opet bio izravan krivac za jedan gol u mreži Bijelih:

"I najboljima se dogodi da kiksaju. Njemu se, eto, desilo u vrlo kratkom razdoblju, ali i protiv Dinama će on čuvati naš gol. Uostalom, tko kaže da će mu se u idućih godinu dana ponoviti takvo nešto", zapitao se Špaco stavši u obranu svog kolege Steinbrucknera kojeg su osječki novinari kritizirali zbog zatvaranja utakmice u drugom poluvremenu:


"Ne razumijem, vi mislite da je Osijek Hajduku trebao dati pet golova?! 2:2 protiv Hajduka je dobar rezultat", zaurlao je Poklepović.

Steinbruckner: Valjda je to nogomet

Steinbruckner je, pak, na press konferenciji podvukao koliki peh prati Osječane u završnicama s Hajdukom (i lani je, u prvom kolu prvenstva, Osijek ostao bez dva boda protiv Splićana nakon autogola Jurice Pranjića):

"Žao mi je što smo, kao i lani, ispustili gotovu pobjedu. Opet smo primili gol tri minute prije kraja, valjda je to nogomet."

Pročitajte više