Izdao je igrače koji se klade. Sad prijeti da će otkriti sve homoseksualce u nogometu

Foto: Profimedia

POZNATI talijanski paparazzo Fabrizio Corona otkrio je ovih dana koji se nogometaši klade. Zbog njega je sada u velikim problemima Juventusov veznjak Nicolo Fagioli, kojem prijeti zabrana igranja nogometa i do tri godine. Corona je u probleme uvalio i reprezentativce Nicola Zaniola i Sandra Tonalija, a sprema se objaviti još 50-ak imena. Proslavljeni fotograf je obećao objaviti i imena gej nogometaša, što je zabrinulo mnoge u europskom nogometu.

Bio je u zatvoru

Corona je reputaciju stekao prije 20-ak godina, kada je objavljivao ekskluzivne fotografije slavnih nogometaša, ali i poznatih osoba iz showbizz svijeta. Znao je skupo naplaćivati kako se neke stvari ne bi objavile u medijima. Na kraju je zaradio brojne tužbe, a bio je i osuđen na tri godine i osam mjeseci zbog iznuđivanja. U zatvoru je napisao knjigu Moj zatvor, u kojoj je detaljno opisao kako je dobivao novac od slavnih osoba.

Fagioli, Zaniolo i Tonali pod istragom

Podsjetimo, nogometaš Juventusa Nicolo Fagioli već je priznao istražiteljima da se kladio na nogometne utakmice, a sada su se pojavile iste indikacije vezane za imena puno poznatija od 22-godišnjeg veznjaka Stare dame. Radi se o Sandru Tonaliju (23) i Nicolu Zaniolu (24), članovima talijanske reprezentacije i igračima engleskih prvoligaša Newcastlea i Aston Ville.

Sportašima u Italiji zabranjeno se kladiti na utakmice pod organizacijom Talijanskog nogometnog saveza, UEFA-e i FIFA-e i zabranjeno im je direktno ili indirektno uplaćivati oklade, a onima koji pravilo prekrše prijete novčana kazna ne manja od 25.000 eura i zabrana igranja do tri godine.

Pročitajte više