"POKUŠAJ UBOJSTVA" OKONČAO PRIPREME Zvijezda Chelseaja odletjela iz Kine na hitne pretrage

Screenshot: Youtube

BRUTALNI dvostruki nokaut koji je Chelseajev ofenzivac Pedro Rodriguez dobio od Arsenalova golmana Davida Ospine u londonskom derbiju koji se igrao na pripremama u Pekingu, ipak nije prošao sa samo lakšim posljedicama po žrtvu.

Chelsea je objavio da je Pedro koji je krvav jedva napustio teren, uz nekoliko bezuspješnih pokušaja da dođe k sebi, noć proveo na promatranju u pekinškoj bolnici, gdje mu je dijagnosticirana kontuzija i ozljede lica. Nakon buđenja odmah je poslan natrag u London na daljnje pretrage. 
 
Pedro je u 25. minuti susreta u duelu s Maitland-Nilesom bio okrenut leđima prema golu i pokušao je primiti dugu loptu. Nije uopće vidio Ospinu koji je istrčao s gola s namjerom da boksa loptu.
Kolumbijac je pogodio loptu, ali je šakama pogodio i Pedrovu glavu za trenutni nokaut, a u padu ga je još udario i tijelom i koljenom. Pedro je samo legao na tlo, no nakon nekoliko trenutaka se pridigao te uz pomoć liječnika uspio krvav izaći s terena, gdje je ponovno legao. Da stvar bude bolja, sudac je dosudio slobodan udarac za Arsenal, umjesto jedanaesterac za Chelsea.
 
Pedro je odmah zamijenjen, a Chelsea je na kraju dobio utakmicu 3:0.
 
Chelseajevi navijači na Twitteru su podivljali na Ospinu, a neki su ga optužili za pokušaj ubojstva.
 
Arsenal i Chelsea će se sastati 6. kolovoza u utakmici Community Shielda, odnosno engleskom superkupu, a nema dvojbe kojem od igrača rivala će tada navijači Bluesa osobito zviždati.

Pročitajte više