Pola Europe želi desnog beka za kojeg vjerojatno nikad niste čuli

IVAN FRESNEDA je 18-godišnji desni bek koji igra za Real Valladolid. Potpuno je moguće da za njega dosad niste nikad čuli jer još nije uspio ostaviti ozbiljan trag nastupima za svoj klub. Njegovo je ime postalo bitno jer se trenutno za njega bori veliki broj moćnih europskih klubova. Ponikao je u Leganesu i probio se do prve momčadi Valladolida, a po Transfermarktu vrijedi samo milijun eura.

Najdalje je u pokušajima da ga dovede došao Juventus. Kako piše Tuttomercato, Juventus je pitao za cijenu, a iz Valladolida su odgovorili kako za Fresnedu traže 15 milijuna eura. Zasad nije poznato je li Juventusu ta cijena prihvatljiva, ali ako jest, morat će djelovati vrlo brzo jer je interes klubova tolik da bi lako moglo doći do licitacije nakon koje bi ova cijena mogla postati višestruko veća.

Engleski mediji pišu da Fresnedu prate Arsenal, Chelsea, Newcastle i Liverpool, a Kicker spominje da bi mladog Španjolca dovesti voljela i Borussija Dortmund. Svi mediji koji pišu o Fresnedi navode kako postoji još niz klubova koji čekaju šansu da se uključe u utrku za igrača koji dosad ima samo 21 nastup za Real Valladolid.

Pročitajte više