Pola momčadi Hajduka u opasnosti pred derbi s Dinamom

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell

ČAK petorica nogometaša Hajduka u opasnosti su od suspenzije uoči derbija s Dinamom. 
 
Petorici igrača splitske momčadi na utakmici protiv Cibalije u srijedu prijeti treći žuti karton zbog kojeg bi propustili derbi s Dinamom, možda odlučujuću utakmicu prvenstva.
 
U opasnosti su Karlo Letica, Josip Juranović, Josip Radošević, Fran Tudor i Ardian Ismajli. I dok su prva četvorica bitni igrači za splitsku momčad, Ismajli je tek četvrti stoper pa njegova suspenzija Hajduk i ne bi toliko uzdrmala.

Željko Kopić je najavio sutrašnji dvoboj.

"Cibalia se bori za opstanak u prvoligaškom društvu i u svakoj utakmici će nastojati doći do pozitivnog rezultata. Na nama je da u našem domu, na našem travnjaku, pred našim navijačima budemo na najvišoj mogućoj razini. Želimo igrati dobar nogomet i dobiti utakmicu".

"Pritisak je svakodnevica i suživot s Hajdukom, imamo svi u klubu pregršt motiva u svakoj utakmici do kraja. Želim da svi koji dođu budu zadovoljni s Hajdukom i načinom na koji prezentiramo svoju igru".

Osvrnuo se i na utakmicu s Dinamom koja slijedi sljedećeg vikenda.

"Nama je neprihvatljivo da nam bilo koji protivnik, sa dubokim uvažavanjem Dinama, bude veći motiv od onoga samog što mi jesmo, a mislim da je Hajduk dovoljno velik sam za sebe", zaključio je Kopić.
 
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više