HRVATSKA REPREZENTACIJA

Poljud za Mađarsku je rasprodan, karata u prodaji više nema

Foto: EPA-EFE/Pixsell

HRVATSKA i Mađarska igraju 10. listopada na Poljudu jednu od odlučujućih utakmica za Europsko prvenstvo 2020., a karata već sada nema u prodaji.

Preko 30 tisuća karata prodano je u utorak, kada su i puštene u prodaju, a u srijedu je otišlo i preostalih 3977 karata.

Kada je ostalo još nekih dvije tisuće karata, zaštitari su odlučili ne puštati ljude u red. Nije bilo smisla da čekaju jer karata za njih više nije bilo.

Prvo su ekspresno rasprodani Istok i Zapad, a drugog dana prodaje bilo je mjesta tek na Sjeveru. Posljednji put Hrvatska je na Poljudu pred navijačima igrala 2012. prijateljsku utakmicu protiv Švicarske. 

Hrvatska reprezentacija se nakon četiri i pol godine i incidenta sa svastikom protiv Italije vraća na Poljud. Split će biti domaćin Mađarskoj u jednoj od ključnih utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Do 6. listopada ulaznice su se mogle nabaviti u internetskoj prodaji po povoljnijoj cijeni, a koštale su po 250 kuna za zapadnu tribinu, 200 kuna za istočnu te 125 kuna za sjevernu tribinu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više