Polovanec: Nema favorita, Dinamo nije bolji od nas!

DINAMOVO dijete Kristijan Polovanec stajat će u večerašnjem okršaju Modrih i Luke Koper na "pogrešnoj" strani. Ljevonogi stoper standardan je u sastavu slovenskog prvaka, koji s velikim ambicijama stiže na megdan Dinamu u drugom pretkolu Lige prvaka.

"Najveća naša prednost je da nemamo što izgubiti, jer ništa nam se neće dogoditi ako nas Dinamo izbaci. Njima će to, naravno, predstavljati pravu katastrofu i tu, naravno, vidimo našu prigodu da napravimo čudo", rekao je Polovanec koji cijeni kvalitetu Modrih ("Badelj je zlatan igrač, tu su još i Sammir, Bišćan i Mandžukić"), ali ne priznaje im da su bolji:

"Favorita u današnjem nogometu nema, ni za koga ne možete reći da ćete ga s lakoćom pobijediti. Mi smo uvjerljivo uzeli domaću titulu, a svakog prvaka neke zemlje treba cijeniti", kazao je za Sportske novosti Polovanec koji smatra da će današnji dvoboj biti sasvim dručkiji u odnosu na onaj prije mjesec dana, kad je Dinamo u utakmici prijateljskog karaktera bio bolji od Kopra s minimalnih 1:0.

"Ne brine nas taj meč, ovo je nova utakmica", zaključio je Polovanec.

Pročitajte više