Poludio je na Jarnija na utakmici Hrvatska - Jugoslavija. Sad je preuzeo Partizan

Foto: Profimedia

ALBERT NAĐ (50) i službeno je imenovan za novog trenera nogometaša beogradskoga Partizana. Ugovor je potpisan na godinu i pol dana.

Nakon niza poraza Partizan je u ponedjeljak smijenio trenera Igora Duljaja, a potom je objavio da će Crno-bijele do kraja sezone na mjestu glavnog trenera voditi Albert Nađ, bivši član stručnog stožera. Ipak, u utorak je stigla potvrda da Nađ ostaje na klupi Partizana i nakon završetka sezone. Partizan je objavio i da su novi članovi stručnog stožera Miroslav Čermelj, Miroslav Vulićević i Miloš Podunavac.

Nađ je bivši igrač Partizana, a za reprezentaciju Srbije i Crne Gore igrao je 45 puta. Bio je dio reprezentacije SR Jugoslavije u čuvenoj utakmici na Maksimiru protiv Hrvatske (2:2). Tada su i jedna i druga momčad tražile vizu za Europsko prvenstvo u Belgiji i Nizozemskoj 2000. godine. Tu utakmicu obilježio je okršaj Zorana Mirkovića i Roberta Jarnija nakon kojeg je Mirković isključen.

"Mirković je tada ispao heroj, ali pitanje bi bilo što bi se dogodilo da se nismo plasirali na Euro. Kada sam vidio da će mu sudac pokazati žuti karton, odmah sam se okrenuo prema Jarniju. Da sam mogao, u tom bih ga trenutku likvidirao. Rekao sam mu to i na aerodromu kada smo se sreli na putu za Španjolsku. Sreća da sudac nije vidio koliko sam bio ljut i agresivan", rekao je nedavno Nađ o toj utakmici.

Pročitajte više