skijanje

Polugola instagramuša zbog Kobea utrčala na stazu u Schladmingu i izazvala kaos

Foto: EPA

NORVEŽANIN Kristoffersen pobjednik je slaloma u austrijskom Schladmingu. Sjajni Norvežanin odvozio je sjajno drugu vožnju i završio ispred Pinturaulta i Yulea na trećem mjestu. Hrvatski skijaš Filip Zubčić završio je kao 21.

No nitko nakon utrke neće puno pričati o Kristoffersenu, već u polugoloj aktivistici koja je napravila kaos na stazi. Naime, Noel je startao prvi u drugoj vožnji i vodio i prije dolaska Talijana Vinatzera, a malo prije prolaska Vinatzera kroz cilj, aktivistica je aktivirala vrijeme koje je pokazalo 56 stotinki prednosti Vinatzeru i prvo mjesto. Talijan je počeo slaviti sjajan rezultat, no ispostavilo se da je ipak zaostao 13 stotinki, na kraju je utrku završio kao šesti.

Kroz cilj je prošla Kinsey Wolanski, djevojka popularnog YouTubera Vitalyja. Kinsey je imala papir u rukama na kojem je pisalo "RIP Kobe", u čast tragično preminuloj NBA legendi.

Kinsey je postala svjetski hit nakon što je ušla u teren za vrijeme finala Lige prvaka prošle godine i na kratko prekinula utakmicu. Prošlog ljeta je boravila u Splitu i Dubrovniku, a na Instagramu je prati oko 3,4 milijuna ljudi.

Pročitajte više