Pomoćni trener Barcelone divljao na El Clasicu: "Antoine, je*ote, što to radiš?"

Foto: Screenshot Twitter

REAL se u nedjelju navečer u velikom stilu vratio na vrh Primere. Kraljevi su u El Clasicu odigrali fantastično drugo poluvrijeme i igrom su razbili nemoćnu i u El Clasicima nikad slabiju Barcelonu 2:0.

Golove vrijedne velike pobjede zabili su sjajni Junior Vinicius u 71. minuti i Diaz u sudačkoj nadoknadi.

Bila je ovo neobična, ali zanimljiva i dobra utakmica. Barca je imala više od igre i bolje šanse u prvih 45 minuta, dok je Real u nastavku pregazio zbunjenog gosta i sasvim zasluženo slavio 2:0.

U prvih 45 minuta Barca je bila nešto bolji rival, Katalonci su imali više od igre, promašili su nekoliko jako dobrih prilika, a osveta je stigla u nastavku. Prvak Europe nije mogao odoljeti stalnim napadima domaće ekipe, a treba reći da je i Lionel Messi odigrao možda i najslabiju utakmicu otkako igra u El Clasicima.

Trener Barcelone Quique Setién i njegov pomoćnik Eder Sarabia preuzeli su odgovornost za poraz zbog kojeg je prvak Španjolske izgubio vodeće mjesto u Primeri.

"Ovaj poraz nije jako bitan, ostalo je još puno utakmica", na početku je naglasio Setien za Movistar pa dodao:

"Igrali smo vrlo dobro prvo poluvrijeme, ali u drugom su poluvremenu bili bolji. Počeli smo gubiti posjed, jače su pritiskali i zabili su", rekao je trener Barcelone.

Međutim, dok je iskusni Setien relativno mirno, bez prevelikog uzbuđivanja pratio događaje na terenu, Sarabia je cijelu utakmicu divljao na klupi, a njegove ispade uhvatio je španjolski TV kanal Vamos.

''Jebote, Antoine, pa što radiš, držite ga dalje od lopte'', urlao je Sarabia na Griezmanna. Zatim je nakon jedne pogreške u predaji lopte Setien samo razočarano odmahnuo glavom, dok je Sarabia vikao: ''Ta lopta uopće nije trebala ići prema Busiju (Sergio Busquets), trebala je otići na sasvim drugi kraj terena.''

Koncem prvog poluvremena Barcelona je imala najbolju šansu na utakmici kad je nakon dodavanja Albe Griezmann sam s desetak metara tukao loše preko vrata. Pomoćni trener Barcelone histerično je urlao na Francuza: ''Pucaj, zaboga'', a onda je rekao Setienu: ''Ne radi nijednu stvar koju bi trebao raditi.''

Sarabia i Setién su započeli suradnju prije pet godina u Las Palmasu, a Sarabia mu je bio desna ruka i u Betisu iz kojeg je Setien stigao u Barcu ove godine.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više