Poms: Kakvu god odluku čelnici kluba donesu u vezi sa mnom, poštovat ću je

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HAJDUK je pobjedom u Gradskom vrtu protiv Osijeka 2:1 izborio prolazak u polufinale SuperSport Hrvatskog kupa. Golove su za Hajduk zabili Luka Vušković i Filip Krovinović, dok je za Osijek pogodio Filip Živković. Nastup u polufinalu su, osim Hajduka, osigurali Slaven Belupo, Šibenik i Dinamo. Ždrijeb parova polufinala održat će se u ponedjeljak, 6. ožujka.

 

Poms: Moramo se izdignuti

"Razočarani smo. Imali smo puno veća očekivanja, no mislim da više nismo ni zaslužili zbog lošeg prvog dijela. Nismo mogli zaustaviti Livaju, a nismo mogli iskoristiti svoje šanse. Ako izgubimo puno utakmica, samopouzdanje nam pada. Sad smo u takvoj situaciji. Moramo dati sve od sebe da se dignemo. Počevši od sutra. Siguran sam da ćemo pokazati pozitivnu reakciju.

"Vjerujemo u sebe i nećemo odustati. U sljedećoj utakmici imamo Dinamo, koji je favorit. Ali mi smo pobijedili Dinamo ove sezone. Ne idemo na Maksimir na praznike, nego idemo tamo nešto napraviti", rekao je trener Osijeka Rene Poms.

"Očekivali smo puno više"

"Je li ovo moja zadnja utakmica? Nije to pitanje za mene. Neću donijeti tu odluku. Što god donesu čelnici kluba, ja ću to poštovati. Neke utakmice smo zaslužili pobijediti, a nismo ih pobijedili. Zbog toga ne možemo biti zadovoljni. Očekivali smo puno više. Sutra je novi dan i imamo novu utakmicu pred sobom", dodao je na konferenciji za medije.

"Imamo mi plan igre, ali donosimo krive odluke. Želimo brzo mijenjati stranu, ali ne uspijemo to jer prebrzo gubimo loptu. Nesigurni smo kod dodavanja. Svaki igrač zna što mora napraviti, ali ne ide nam. Ako ne ulazimo u otvorene prostore, kao što je Krovinović radio, ne možemo složiti akcije", zaključio je.

Pročitajte više