Poraz od Dinama je zaslužen, ali... Petković ne žali što je izvrijeđao suca

"DA SMO na početku poveli pogotkom Bušića, stvari su mogle krenuti drugačijim tokom. Prvi pogodak primili smo jeftino, zbog neodlučnosti Rogulja i Rodića, a u ovako tvrdoj utakmici, to je zaista velika prednost", bila je to prva reakcija Mile Petkovića, trenera Slaven Belupa nakon poraza od Dinama.

> Rukavina i Sammir postaju ubojit tandem

Bio je to zaslužen poraz, iako je Petković, zajedno sa svojim igračima i publikom, oštro protestirao kod drugog Dinamovog pogotka, zbog čega je ostatak susreta odgledao s tribine...

"Uvrijedio sam pomoćnog suca i ne kajem se. Jedino se ispričavam publici i igračima Slavena što sam ih ostavio na cjedilu. Bez obzira na to što sam vrijeđao, utakmicu smo izgubili zasluženo. I to što sam po prvi puta u karijeri isključen za mene nije olakotna okolnost. Moja reakcija ipak nije bila bez razloga, čovjeka sam uvrijedio zasluženo.", zaključio je Petković.

Više zadovoljstva bilo je u taboru Vahida Halilhodžića...

"Jako smo zadovoljni, izborili smo važnu pobjedu protiv teškog protivnika, u zaista teškoj utakmici. Igrači su bili na visini zadatka i od srca im čestitam. Ovo je velika pobjeda, moji momci pokazali su disciplinu..."

Pročitajte više