Portugalski superagent: Barcelona želi otkupiti Cancela i Felixa

Foto: EPA

PORTUGALSKI superagent Joao Mendes, javnosti najpoznatiji kao zastupnik Cristiana Ronalda, izjavio je kako Barcelona želi trajno angažirati dva njegova štićenika i imenjaka koji se nalaze na posudbi u Kataloniji, Joaa Cancela iz Manchester Cityja i Joaa Felixa iz Atletico Madrida.

"Barcelona želi zadržati Felixa i Cancela i nakon ove sezone, žele njihove angažmane učiniti trajnim", rekao je jedan od najutjecajnijih ljudi u svijetu nogometa u razgovoru za portugalski Record. Iako je Barcelonina sezona razočaravajuća jer klub na tablici La Lige debelo zaostaje za Gironom i Real Madridom, u Kataloniji su zadovoljni učinkom portugalskog tandema kojeg žele zadržati, iako to sigurno neće biti jeftino.

Prema Transfermarktu, dva portugalska reprezentativca vrijede po 40 milijuna eura. PRednost za Barcelonu je što se na obojicu ne računa previše u njihovim matičnim klubovima. Felix u Atleticu nikada nije opravdao odštetu od 127 milijuna eura za koju je doveden iz Benfice, a Cancelo je nekoć bio možda i najbolji igrač Cityja, ali se posvađao s Pepom Guardiolom kada mu je Katalonac smanjio minutažu.

 

Pročitajte više