Poslušajte kako VAR poništava penal Dinamu: U k*rcu smo ako ostaneš pri svome

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U JAVNOSTI je još jedna snimka osebujne komunikacije VAR sobe i hrvatskih sudaca. Ovoga puta u pitanju je 13. kolo SuperSport HNL-a između Dinama i Lokomotive. Lokomotiva je tada povela na Maksimiru golom Indrita Tucija i taj rezultat stajao je sve do završnice kada su Martin Baturina u 94. i Takuro Kaneko u 97. minuti pogodili za veliki preokret Dinama.

U 73. minuti sudac Fran Jović (Zagreb) dosudio je penal za Dinamo nakon duela u kojem su bili Gabriel Vidović i Karlo Bartolec. Međutim, javio mu se VAR sudac Ante Čuljka (Zagreb) koji je Joviću slikovito objasnio da je donio krivu odluku pa je penal Dinama poništen.

Razgovor Čuljka i Jovića

Čuljak: "To je od tri k*rca penal, majke mi. Ja bih volio da dođeš pogledati, ali stani sekundu. Stani sekundu. Nemoj da ispadnemo debili", čuje se na prvoj snimci, a onda slijedi razgovor na drugoj:

Čuljak: "Gledaj, ja ako te pozovem na OFR, ovo sve što si ti meni rekao bit će da si ti to vidio. Samo ti je penal od tri k... Da ti budem iskren."

Jović: "Da li ćeš me zvati ili šta?"

Čuljak: "Čekaj da vidim. Pa čekaj samo malo, sekundu da vidim. Ja bi tebe zvao, ali ako ostaneš pri svojem, u k*rcu smo svi."

Jović: "Pa dobro, ako je od tri ku**a, jebiga, onda ga idem vidjeti."

Čuljak: "Čekaj, čekaj, stani, stani."

Jović je na kraju situaciju otišao pogledati na zaslon. Nakon pregleda snimke utvrdio je da Bartolec nije faulirao Vidovića.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU

Pročitajte više