REGIJA

"Postoji problem između Luke Jovića i Luke Jovića. Odjednom se ne javlja"

Foto: EPA

LUKA JOVIĆ i dalje nije u najboljim odnosima sa srpskim izbornikom Ljubišom Tumbakovićem. Problem je nastao u rujnu, kad je Realov napadač napustio kamp reprezentacije zbog bolova, no četiri dana kasnije zaigrao je za Real Madrid protiv Levantea.

Šef srpskog stručnog stožera to je shvatio kao sabotiranje reprezentacije. Ipak, Tumbaković tvrdi da je među njima sve dobro.

"Vodim računa o svakom igraču koji na maksimalan način može pružiti doprinos Srbiji. Nikad se nisam nijednog odrekao. Jedan od onih koji se udaljio od reprezentacije je Luka Jović. Istina je samo jedna, među nama apsolutno ne postoji nikakav konflikt. Postoji samo problem između Luke Jovića i Luke Jovića. Odjednom je napustio pripreme, ne javlja se... Uvijek ću računati na jednog takvog igrača jer ne bi moja profesionalna odgovornost bila dobra ako ne razmišljam o njemu", govori za Blic pa nastavlja:

"On mora uvjeriti nas, javnost i navijače, ljude iz Saveza i mene kao izbornika da je spreman i odgovoran. On nije napravio nijedan korak u tom smjeru. Prema tome, vrata su širom otvorena svakom nogometašu, pa i Luki Joviću. Skoro tri desetljeća radim ovaj posao, nikog nisam svjesno oštetio niti ću. Mnoge sam mlade igrače izveo na pravi put pa zašto ne bih i njega."

Jović je prošlog ljeta stigao u Real za 60 milijuna eura, no muči se s formom. U 14 nastupa ima tek jedan gol.
 

Pročitajte više