LIGE PETICE

Posuđeni stoper Barcelone: Uopće me ne zanima hoće li Barca proći PSG

Foto: EPA

JEAN CLAIR-TODIBO je prije dvije godine stigao u Barcelonu kao jedan od najtalentiranijih stopera svijeta. Imao je samo 20 godina kad ga je Barcelona nagovorila na dolazak u trenutku kad su ga htjeli i gotovo svi ostali europski velikani.

U Kataloniji se nikad nije uspio nametnuti pa je zaredao s posudbama. Prvo je poslan u Schalke, nakon toga se okušao u Benfici, a ove zime stigao je u Nicu, gdje je napokon postao standardan u prvih 11. 

Iznenadio izjavom o Barceloni

Francuski stoper sjajno se uklopio u Nicu nakon povratka kluba u Ligue 1, iz koje je kao igrač Toulousea i prodan u Barcelonu. Nedavnim izjavama dao je do znanja da mu se sviđa na Azurnoj obali i da ne razmišlja o povratku u Barcelonu.

"Uopće me ne zanima što se događa u Barceloni. Povremeno pogledam utakmicu ako igraju moji francuski prijatelji poput Dembelea, Lengleta i Umtitija, ali Barcelonu kao klub ne pratim. Trenutno sam igrač Nice i potpuno sam fokusiran na događanja u Francuskoj. Zašto bih sanjario o Barcinoj obrani kad vikendom igram protiv Rennesa ili Nimesa?" rekao je Todibo na posljednjoj konferenciji za medije svog kluba.

Ne zanima ga utakmica s PSG-om

Novinari su mu postavili nekoliko pitanja, a najzanimljivije je bilo ono o tome može li se Barcelona vratiti protiv PSG-a nakon poraza 4:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

"Iskreno, uopće me ne zanima. Ili hoće ili neće, to nije moj problem. Ne znam shvaćaju li ljudi što mislim kad to kažem, ali to je moj stav", rekao je Todibo. 

Pročitajte više