Potpredsjednik Flamenga: Adriano ne konzumira droge, ali još ima problema s alkoholom



NAPADAČ Adriano Leite Ribeiro govorio je kako se preporodio povratkom u Brazil. Priznao je kako je na treninge Intera dolazio mamuran, kako je spavao u svlačionici, dok su trener Roberto Mancini i stručni stožer izmišljali ozljede i probleme s mišićima kako bi ga opravdali pred medijima.

Tvrdio je Adriano da je alkoholizam iza njega, da su mu majčina ljubav i privrženost navijača pomogli da se ponovno posveti samo nogometu. Naglašavao je kako ne postoji novac zbog kojeg bi otišao iz Flamenga, jer je tamo konačno ozdravio. U posljednjih nekoliko tjedana pokazalo se da nije tako. Nakon prekida s djevojkom Joanom Machado klub ga je suspendirao jer se nije pojavio na utakmici. Pokazalo se da je noć prije Adriano imao burnu noć te da mu je djevojka kamenovala automobil nakon svađe u jednom noćnom klubu.

To je labilnom Adrianu bilo dovoljno da se okrene utjesi na koju je navikao - alkoholu. Posljedice su jasne, kao bezbroj puta dosad u karijeri, Adriano je kažnjen od strane kluba, a na sve je reagirao potpredsjednik Flamenga:

"Nije potpuno ozdravio, ponovno je počeo s alkoholom zbog privatnog problema", otvoreno je kazao Marcos Braz za Radio Bandeirante, pa dodao kako je klub strpljiv i osjetljiv na Adrianove probleme.

"Zbog toga je preskočio utakmicu Kupa Libertadores s Caracasom prošle srijede", dodao je Braz, koji vjeruje da nema smisla mazati oči javnosti objašnjenjima kako napadač ima problema s mišićima, istegnućima, ozljedama...

U Brazilu mnogi tvrde da alkohol nije jedini Adrianov problem te je sve češća priča kako je sklon konzumiranju droge.

"To je apsurdna tvrdnja, njegov problem je samo alkohol. Nije lako prestati jednom kad se s tim započne", završio je Braz.

Adriano je nakon povratka proigrao u Flamengu te se pokazao kao pouzdan napadač. Trenutno se nalazi na popisu izbornika Carlosa Dunge za SP u Južnoj Africi, no želi li uistinu tamo biti s društvom iz Seleçaoa, morat će privatne probleme staviti iza interesa reprezentacije. Vrlo je blizu tome da ga Dunga prekriži zbog loših navika i sklonosti nesportskom životu.

Pročitajte više