Potpuni muk novinara nakon povijesne utakmice u Euroligi. Trener: Ovo je jako tužno

Foto: EPA

NIGEL HAYES postavio je u jučerašnjoj utakmici svog Fenerbahčea i Albe Berlin rekord Eurolige po broju postignutih poena u jednom susretu. Amerikanac je zabio 50 koševa u pobjedi njegove momčadi 103:68 te tako za jedan poen srušio rekord Shanea Larkina iz 2019. godine.

Za to mu je trebalo malo manje od pola sata na parketu. Unatoč uvjerljivoj pobjedi i nestvarnom učinku košarkaša koji se unatoč angažmanima u Los Angeles Lakersima, Toronto Raptorsima i Sacramento Kingsima nije uspio dokazati u NBA ligi, trener momčadi Šarunas Jasikevičius imao je razloga za nezadovoljstvo na konferenciji za medije.

Jasikevičius: Vrlo tužno za novinare

Kako se navodi, nakon njegove analize utakmice u kojoj je istaknuo nevjerojatan doprinos Hayesa, moderatorica konferencije za medije obavijestila je Jasikevičiusa da niti jedan novinar za njega nema pitanje.

"Nakon utakmice u Euroligi u kojoj je jedan igrač ubacio 50 koševa, nitko za mene nema pitanje. To je tužno. To je vrlo tužno za turske novinare koji prate košarku, razumijete li? Iskreno ću vam reći, bijesan sam", rekao je Jasikevičius.

Pročitajte više