Potvrđen transfer jednog od najboljih hrvatskih rukometaša. Ide u njemačkog velikana

Foto: PIXSELL

JEDAN od najboljih hrvatskih rukometaša, Ivan Martinović (25), od sezone 2024./25. bit će igrač Rhein-Neckar Löwena, objavio je klub na svojim stranicama. Martinović u dvostrukog njemačkog prvaka iz 2016. i 2017. dolazi iz Melsungena, gdje igra od početka ove sezone. 

"Sretni smo što je Ivan odabrao Rhein-Neckar Löwen. Unatoč njegovoj mladosti, u njemu dobivamo vrlo iskusnog igrača. Ivan još nije na kraju svog razvoja i uvjereni smo da s nama može razviti svoj golemi potencijal. Njegova predanost i entuzijazam za našu sportsku viziju pokazuju da smo na pravom putu", izjavila je izvršna direktorica Löwena Jennifer Kettemann.

Martinović: Jako sam sretan

"Jako sam sretan što sam pronašao svoj novi sportski dom s Rhein-Neckar Löwenom od 2024. godine. Lavovi su vrhunski klub s jasnim sportskim konceptom. Do sada sam poznavao samo glasne navijače Löwena i punu SAP Arenu kao protivnike i već se veselim redovitom igranju pred ovom kulisom", rekao je Martinović.

U novom klubu Martinovića bi trebao dočekati suigrač iz reprezentacije Halil Jaganjac. Jaganjac ondje trenutno odrađuje prvu od tri sezone na posudbi iz poljskog Kielcea. Dodajmo da će Martinoviću ovo biti četvrti klub u Njemačkoj. Ranije je igrao i za Gummersbach i Hannover-Burgdorf, a karijeru je započeo u Fivers Margaretenu iz Beča.

 

Pročitajte više