POZNATI NAPADAČ POPLJUVAO MILAN "Igrao sam za najgoru momčad u povijesti"

Foto: Getty Images / Guliver Image

PET posljednjih sezona Milan se pokušava vratiti na staze stare slave. Klub sa San Sira jedan je od najvećih u povijesti, no nikako da ponovno bude ono što se od njega i očekuje - u vrhu talijanskog i europskog nogometa. 

Jedan od onih koji je pokušavao oživjeti velikana je i Carlos Bacca. Kolumbijski napadač proveo je posljednje dvije sezone u redovima Rossonera, za koje je zabio ukupno 34 gola. Međutim, na kraju je otišao u Villarreal na jednogodišnju posudbu. 

"Prethodne dvije godine u Milanu bile su zadovoljavajuće za mene. Ispunio sam cilj, iako su stvari mogle biti bolje i trebali smo imati puno veću pomoć klupskih čelnika. Jednostavno, to je bio najgori Milan u povijesti", rekao je Bacca za kolumbijski W radio. 

I nije pogriješio, naprotiv. Ubrzo je Silvio Berlusconi nakon 31 godine prodao klub kineskim vlasnicima te je Milan krenuo s pojačanjima, ali i dalje ne ide na teren s obzirom na to da je 10. u Serie A. 

"Poslije 31 godine predsjednik Berlusconi poželio je prodati klub. Bilo je mnogo različitih ideja oko trenera i vlasnika, a ja sam otišao uzdignute glave jer je Milan izborio plasman u Europu i dao sam doprinos tome. To mi je bio glavni cilj kad sam odlazio iz Seville", zaključio je Bacca.

 

Pročitajte više