Predsjednik HNS-a Kustić čestitao Zajecu: Vrata su Vam uvijek otvorena

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL / Josip Regovic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić čestitao je Velimiru Zajecu, koji je na izbornoj skupštini GNK Dinama izabran za novog predsjednika zagrebačkog kluba. Zajec se tako vratio u klub u kojem je najveći trag ostavio kao kapetan legendarne generacije Dinama koja je 1982. godine osvojila naslov državnog prvaka, navodi se na službenim internetskim stranicama HNS-a.

Osim što je bio kapetan momčadi, Zajec je u Dinamu bio i trener te u više navrata visoko rangirani dužnosnik pa je tako obavljao funkcije tehničkog direktora, sportskog direktora, ali je i bio glavni direktor kluba. Povodom izbora na rukovodeću funkciju kluba, čestitku mu je uputio predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Čestitku Kustića novom predsjedniku Dinama prenosimo u cijelosti:

Kustić: Vrata HNS-a uvijek su Vam otvorena

"Poštovani g. Zajec,

ispred Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske nogometne obitelji čestitam vam na izboru za predsjednika GNK Dinamo kao i svim suradnicima. Vaša pobjeda je izraz volje članova kluba koji su prvi puta imali priliku na ovaj način, prema novom Statutu, sudjelovati u izborima za predsjednika kluba.

Dinamo je danas europski prepoznatljiv i konkurentan klub, a svojim je rezultatima i razvojem mladih igrača dao veliki doprinos uspjesima hrvatskog nogometa. Uvjeren sam da ćete u svom djelovanju staviti veliki naglasak na daljnji razvoj tog sportskog sektora kako bi Dinamo i dalje ostao rasadnik igrača za sve hrvatske selekcije.

Raduju me vaše prve izjave o važnosti dobrih odnosa između svih klubova u SuperSport HNL-u te vam želim uspjeh takve vizije kluba. Vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su vam otvorena za razgovor i suradnju na zajedničkom razvoju hrvatskog nogometa. Želim vam puno uspjeha s Dinamom na europskoj sceni, a na domaćoj - u nikad zanimljivijem i napetijem prvenstvu - neka pobijedi najbolji."

Pročitajte više