LIGE PETICE

Predsjednik Napolija: Pirlo neka se bavi treniranjem. Nije odvjetnik, on nema pojma

Foto: EPA

PREDSJEDNIK Napolija Aurelio De Laurentiis u svojem posljednjem medijskom istupu žestoko je opleo po Juventusu i Andrei Pirlu. 

Trener Juventusa žalio se u medijima nakon što je Napoli dobio žalbu zbog utakmice koju je izgubio od Juventusa s 0:3 za zelenim stolom, a predsjedniku kluba iz Napulja se to nije nimalo svidjelo. 

"Nije problem igrati utakmicu, ali žao mi je onih četiri ili pet klubova koji su svejedno morali tad igrati utakmicu, a nisu imali igrače na raspolaganju. Nije pošteno prema njima", rekao je Pirlo na konferenciji za medije nakon poraza od Fiorentine. 

De Laurentiis kaže da Pirlo nema pojma

Na njegove komentare osvrnuo se De Laurentiis koji je gostovao u programu Radio Capitala gdje je žestoko odbrusio prvom čovjeku Juventusove struke.

"Pirlo neka se bavi treniranjem", kratko je rekao predsjednik Napolija pa pojasnio svoju izjavu nakon što je voditelj ostao iznenađen izgovorenim:

"To je tema koju bi komentirati trebali klupski PR-ovci, a ne Pirlo. Rekao je ono što bi rekao svaki trener koji brani svoj klub, ali on nije odvjetnik, nema pojma kako je do te odluke došlo. Pogrešna odluka je poništena. Zadovoljena je pravda."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više