Predsjednik ONE-a: Ne znam zašto Soldić nije koristio plastični ili metalni štitnik

Screenshot: YouTube

HRVATSKI MMA borac Roberto Soldić rano jutros po hrvatskom vremenu doživio je bolan završetak svoje debitantske borbe u ONE Championshipu nakon što ga je Dagestanac Murad Ramazanov koljenom udario u međunožje, a sudac proglasio "no contest", odnosno meč bez pobjednika.

Čelnik ONE Championshipa Chatri Sityodtong na press-konferenciji nakon eventa ONE on Prime Video 5 otkrio je da je Soldićev štitnik puknuo i da je udarac koji je primio imao efekt kao da nikakve zaštite nije bilo, dodavši da se čudi što nije koristio drugi materijal.

Chatri: Kao da je dobio u jaja bez zaštite, ludo!

"Ne znam zašto nije koristio plastični ili metalni štitnik, nego od čvrste pjene, ne znam tko proizvodi. Pokazali su mi ga, puknuo je, ludo. Dobio je udarac u jaja kao da nije bilo štitnika", ispričao je Chatri i dodao da je u šali ponudio Soldiću zamjensku borbu istog dana.

Priredba na kojoj se borio Soldić održana je u jutarnjim satima po filipinskom vremenu, a navečer se održava event ONE 164 za azijsku publiku. No, ništa od toga.

"Šalili smo se da ćemo mu ponuditi da se bori odmah navečer, ali ne znam što će biti jer je još izvan stroja. Leži na krevetu, ne može se pomaknuti i osjeća bolove u trbuhu, nadam se da nije ništa ozbiljno", rekao je Chatri jutros po hrvatskom vremenu, taman prije nego što će se Soldić sam oglasiti na Instagramu.

Pročitajte više