Predsjednik Uniona: Naša situacija nema veze s Bjelicom, uzeo je bodove koje je morao

Foto: EPA

NENAD BJELICA i dalje je u teškoj misiji očuvanja prvoligaškog statusa Union Berlina. Situacija je dodatno pogoršana jučerašnjim porazom 3:4 od Bochuma, u dvoboju dviju momčadi koje traže spas u mirnoj zoni ljestvice. Union je trenutačno u toj zoni, ali dva kola prije kraja tek jedan bod udaljen od mjesta koje vodi u razigravanje za Bundesligu i šest od mjesta koje znači pad u drugi razred njemačkog nogometa.

Unatoč teškoj situaciji, Bjelica je uvjeren u sretan rasplet za sebe i svoju momčad po završetku prvenstva. Dvije utakmice prije kraja sezone tvrdi: "Naša situacija bila je puno gora prije nego sam ja stigao. Mislim da se možemo nositi sa svima i u potpunosti sam uvjeren da ćemo zajedno izboriti ostanak u Bundesligi."

Predsjednik kluba ne optužuje Bjelicu za aktualno stanje

Dvije utakmice u kojima Union mora dokazati da je vrijedan ostanka u njemačkom prvenstvu su Köln na gostovanju i Freiburg u zadnjem kolu kod kuće. Köln je pretposljednji, Freiburg u lovu na Europu.

"Ne smijemo zaboraviti da situacija u kojoj se nalazimo nema nikakve veze s Nenadom Bjelicom. Ima veze s prvim dijelom sezone u kojem nismo bili dobri. Bjelica je bodove koje je morao osvojiti i osvojio", rekao je predsjednik kluba Dirk Zingler.

Pročitajte više