Preokret? NY Times: Ancelotti želi Modrića, Real razmišlja o produžetku ugovora

Foto: Profimedia

REAL MADRID po prvi put ove sezone razmišlja o produženju ugovora s Lukom Modrićem i Tonijem Krossom, navodi New York Times na svojim sportskim stranicama. "Obojici ugovor istječe 30. lipnja, a ovo je prvi put ove sezone da Madrid razmišlja da bi obojica veznjaka trebala ostati i nakon nje", ističe se u tekstu.

U tekstu se navodi da je ideja kluba bila da na kraju natjecateljske godine 2023./24. barem jedan od njih dvojice napusti klub. "To bi pomoglo smanjiti iznose koje klub izdvaja za plaće igrača. Njih dvojica su među najplaćenijima u momčadi", dodaje se, a onda izdvaja o Modriću:

"Bio je glavni kandidat za odlazak jer će u rujnu proslaviti 39. rođendan, a i smanjila mu se uloga u ovoj sezoni. To ga je na početku nje brinulo jer mu je kod potpisivanja produženja ugovora u lipnju prošle godine bilo rečeno da se ona neće mijenjati. Hrvat je odigrao tek 2140 minuta i 13. je po minutaži u momčadi. Zabio je dva gola i upisao osam asistencija.

Uskoro rasplet oba slučaja

Osvajač Ballon d'Ora iz 2018. želio bi ostati u Madridu. Mediji u Španjolskoj pisali su da je njegov odlazak dogovoren, ali The Athleticu je rečeno da se on tek treba sastati s čelnicima kluba i dogovoriti što slijedi."

"Trener momčadi Carlo Ancelotti priželjkuje da i Kross i Modrić ostanu. On smatra da su njihove izvedbe bile izvanredne, cijeni njihovu prikazanu borbenost i ono što svakodnevno prenose na mlađe igrače kluba. Rasplet oba ova slučaju bit će poznat u nadolazećim tjednima", zaključuje se.

Pročitajte više