Pretrčao je gotovo cijeli teren, zabio i već uobičajeno uzeo stolac da malo odmori

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI West Hama izborili su četvrtfinale Europa lige nakon što su u uzvratnoj utakmici osmine finala uvjerljivo slavili protiv Freiburga i tako nadoknadili 0:1 iz prve utakmice. West Ham je kao domaćin slavio 5:0, a gol koji se ističe s te utakmice je prvi od dva koja je postigao Mohammed Kudus.

Igrala se 77. minuta kad je ganski napadač West Hama primio loptu na polovici terena koja je pripadala njegovoj momčadi. Uslijedio je sprint u kojem je iza sebe ostavljao suparnike iza sebe, prije no što je desnom nogom pogodio za povećanje vodstva na 4:0.

VIDEO: Arena Sport

Objasnio je da proslava nema neko dublje značenje

Sjajan pogodak pratila je njegova uobičajena proslava. Kudus je dotrčao do jednog od zaštitara uz teren, a onda od njega uzeo stolčić. Nakon još nekoliko koraka stavio ga je pred publiku i sjeo na njega da malo odmori.

Ovakva proslava gola postala je Kudusov zaštitni znak, a jednom prilikom objasnio je kako je došlo do ideje. Ona nema neko posebno značenje, rekao je već ranije godine za klupske internetske stranice. Kad je prvi put tako slavio samo se želio odmoriti i duboko udahnuti.

Pročitajte više