Prevareni Forlan: Nisam znao da ne smijem igrati za Inter u prvom dijelu Lige prvaka

NOVO pojačanje Intera, Diego Forlan, tvrdi da nije znao kako nema pravo nastupa za svoj novi klub u natjecanju po skupinama Lige prvaka.

Ove je sezone sjajni strijelac nastupao već u Europi. U pitanju su bile kvalifikacije za Europa ligu i utakmica Forlanovog dosadašnjeg kluba Atletica Madrida i norveškog Stromsgodseta. Forlan nakon toga nije zaigrao za Atletico u play-off dvoboju protiv Vitorije Guimaraes, no bila je to ''uzaludna žrtva''...

Tako Forlan ima pravo za Inter tek igrati u drugoj fazi, odnosno, od osmine finala prođe li Inter prvi dio natjecanja.

Inter je pokušao kod UEFA-e doći do zelenog svijetla za Forlana, ali u tome nije uspio.

"Iskreno govoreći, nisam znao UEFA-ina pravila i oslonio sam se na ono što mi je bilo rečeno. A to je da je dovoljno da ne zaigram protiv Vitorije Guimaraes i da onda smijem igrati za Inter u Ligi prvaka od početka. Kada smo se pripremali za Vitoriju, rečeno mi je da bi me klub mogao prodati u Inter. S trenerom Atletica sam se dogovorio da ću preskočiti Vitoriju, kako bih mogao zaigrati za Inter u Ligi prvaka. Tako su mi svi pričali. Tek sam u petak navečer saznao da ne mogu igrati za svoj novi klub u natjecanju po skupinama Lige prvaka", priznao je Forlan u razgovoru za radio-postaju Onda Cera.

Pročitajte više