LIGE PETICE

Prije 9 mjeseci igrao je protiv Arsenala i skoro umro na terenu. Danas je zabio gol

Foto: Screenshot

RAUL JIMENEZ je prije devet mjeseci imao utakmicu iz noćne more. Meksički napadač igrao je sa svojim Wolverhamptonom utakmicu Premiershipa protiv Arsenala kada je nakon snažnog sudara s Davidom Luizom ostao ležati. Odmah se vidjelo da je situacija ozbiljna te je nepokretan spojen na kisik i hitno odvezen u bolnicu.

Ondje mu je ustanovljeno unutarnje krvarenje, a operacija na glavi spasila mu je život. Njegov oporavak trajao je jako dugo i propustio je ostatak sezone, ali je ovog ljeta počeo polako i igrati. Danas je u prijateljskom susretu protiv Stokea zabio prvi gol nakon ozljede, a emotivna proslava pokazala je koliko mu to znači.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ JIMENEZOV GOL

"Bilo je jako teško i ne sjećam se što se točno dogodilo. Sve mi je mutno. Sjećam se samo buđenja u bolnici nakon operacije. Nisam mogao ništa raditi i bilo se jako teško vratiti u normalan život. Srećom, pomogla mi je djevojka. Njoj je bilo i najteže jer je sve to gledala na televiziji", rekao je Jimenez o događaju.

Prije četiri mjeseca detaljno smo pisali o njegovom oporavku. Sada je on skoro pa potpun. Zbog komplicirane ozljede morat će do kraja sezone nositi zaštitnu kacigu.

Pročitajte više