PRIJELAZNI ROK Kalinić na korak od Kine, Bilić doveo europskog prvaka, Hajduk dobio pojačanje iz Udinesea

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

DEVETNAESTI DAN PRIJELAZNOG ROKA  
 
22:00 Manolo Gabbiadini želja je Milana, tvrde talijanski mediji. Napadač igra malo u Napoliju, a uz to je stigao i Leonardo Pavoletti, dok se gotovo opravio i Arkadiusz Milik, pa bi se transfer na San Siro mogao dogoditi u finišu prijelaznog roka.
 
21:30 Chelsea je odbio ponudu Bournemoutha od 11,5 milijuna eura za vratara Asmira Begovića. Međutim, Bournemouth bi mogao sljedećih dana poslati još bolju ponudu kako bi uvjerio klub sa Stamford Bridgea da pusti vratara Bosne i Hercegovine.
 
21:00 SLUŽBENO: Ivan Prtajin stigao je iz Udineza u Hajduk za 150.000 eura. 
 
"Sretan sam što sam potpisao za najveći hrvatski klub, ne mogu opisati kolika mi je čast što sam tu. Moram reći da se ispunila najveća životna želja, ne samo mene nego i cijele moje obitelji koji su od rođenja veliki Hajdukovci", rekao je 20-godišnji napadač na predstavljanju.
20:30 SLUŽBENO: Igrač Manchester Cityja, Bruno Zuculini, igrat će za Veronu na posudbi do kraja sezone.
20:00 Zaboravljeni Emmanuel Adebayor nema klub već šest mjeseci, ali unatoč tome kao kapetan vodi Togo na Afričkom kupu naciji. Iako ima 32 godine želi se ponovno vratiti u Premier ligu, gdje je igrao za Arsenal, Manchester City, Tottenham i Crystal Palace.
 
"I dalje sam spreman, što ljudi mogu vidjeti na Afričkom kupu nacija. Sretan sam i želim se vratiti u Premier ligu, koju jako volim", rekao je Adebayor. 
19:45 Southampton je prihvatio ponudu West Hama za Jose Fontea, koji će stići kod Slavena Bilića za 10 milijuna eura. Čeka se samo službena potvrda. 
19:15 Ivo Iličević nakon svega četiri mjeseca napustio je Anži. Hrvatski nogometaš mogao bi se vratiti u Hamburger, a želi ga i Darmstadt.  
 
19:00 Milan je poslao Evertonu posljednju ponudu za Gerarda Deulofeua.
 
"Upravo smo poslali mail Evertonu i to će biti naša posljednja ponuda za Španjolca", rekao je Adriano Galliani, a talijanski mediji vjeruju da ponuda glasi - posudba do kraja sezone, uz opciju za otkup ugovora.
 
18:30 Ukoliko ne uspije da dovede Jose Fontea iz Southamptona, Slaven Bilić će napasti braniča Intera Andreu Ranocchiju.
 
18:00 Preokret na Poljudu: Ohandza potpisao, ostaje u Hajduku i sljedeće sezone. >Opširnije
 
17:30 SLUŽBENO: Mladi hrvatski napadač Bruno Petković stigao je iz Trapanija u Bolognu za 1,3 milijuna eura. 

 
17:00 POTVRDA: Dinamo će nakon tri godine vratiti Sammira, koji stiže na Maksimir kao slobodan igrač. >Opširnije
 
16:30 Milan je sve bliže Gerardu Deulofeuu iz Evertona. Rossoneri pregovaraju s Evertonom i moglo bi doći do dogovora već večeras.
 
16:00 Slaven Bilić i West Ham blizu su braniča Southamptona Jose Fontea. Hammersi su navodno dogovorili transfer za 10 milijuna eura, pa se očekuje dolazak stopera koji je s Portugalom osvojio Europsko prvenstvo u Francuskoj.
15:30 Konačno! Nikola Kalinić nikad nije bio bliže Tianjinu! Talijanski mediji navode da će Fiorentina dobiti 38 milijuna eura, plus tri bonusa. A, hrvatski napadač imat će plaću između 10 i 12 milijuna po sezone, dok će odmah dobiti dva milijuna nakon potpisa ugovora!
15:00 Dimitri Payet želi se samo vratiti u Marseille. Francuz je navodno danas odbio bogatu ponudu iz Kine, iako nije poznato koju i od kojeg kluba.
 
14:30 I dok Tuttosport tvrdi kako Juventus pregovara s PSG-om oko Marca Verrattija, na drugoj strani trener Bayerna Carlo Ancelotti, koji je i sam želio talijanskog veznjaka, tvrdi da on neće napustiti Pariz.
 
"Verratti će sigurno ostati u PSG-u i nema šanse da promijeni klub", rekao je Ancelotti.
 
14:00 Antonio Cassano blizu je odlaska u Kinu, no prvo mora raskinuti ugovor sa Sampdorijom.
 
13:30 Hull City prihvatio je ponudu od 12 milijuna eura od WBA za Jakea Livemorea, koji se navodno već pozdravio sa suigračima i stići će na liječničke preglede.
 
13:00 Vratar Argentine i Manchester Uniteda Sergio Romero mogao bi napustiti Old Trafford tijekom siječnja. Engleski mediji tvrde kako se Crvenim vragovima javila Boca Juniors, koji želi dovesti iskusnog vratara.
12:30 Jonathan Calleri bi već nakon pola godine mogao napustiti West Ham i Slavena Bilića. Njega želi Las Palmas.
 
12:00 Liverpool je odbio Southampton, koji je želio dovesti Mamadoua Sakhoa na posudbu. Redsi žele prodati braniča, a njegova cijena je čak 20 milijuna eura.
 
11:30 Pep Guardiola želi dovesti novog vratara u Manchester City. Uz Edersona iz Benfice, novo ime je Jan Oblak iz Atletico Madrida, za kojeg bi klub s Etihada morao izdvojiti 50 milijuna eura.
 
11:00 SLUŽBENO: Per Mertesacker produžio je ugovor s Arsenalom do ljeta 2018. godine.
10:30 Talijanski mediji pišu da je Fiorentina već odlučila tko će biti zamjena Nikoli Kaliniću, koji je blizu odlaska u Kinu. To je Haris Seferović iz Eintrachta, koji vodi Niko Kovač.
 
10:00 Ronaldinho ipak na kraju neće završiti u Nacionalu, već bi mogao da zaigra za Coritibu. 
 
09:30 Torinski Tuttosport javlja kako je Juventus krenuo u pregovore s PSG-om oko dolaska Marca Verrattija. Međutim, spomenuti list se u prošlosti nije pokazao kao pouzdan kada su transferi u pitanju, pa cijelu priču treba uzeti s rezervom. 
 
09:00 SLUŽBENO: Carlos Tevez stigao je u kineski Shenhue, u kojem će zarađivati nevjerojatnih 38 milijuna eura po sezoni. 
08:30 Chelsea želi produžiti ugovor s Diegom Costom i nudi mu petogodišnji ugovor, uz plaću od 250.000 eura tjedno, što je ukupno po sezoni 13 milijuna eura. Međutim, napadač traži 350.000 eura za tjedan, što engleski klub ne želi ispuniti. 
 
08:00 SLUŽBENO: Memphis Depay je novi igrač Lyona. Manchester United je od transfera zaradio 18, 5 milijuna eura.

Pročitajte više