PRIJELAZNI ROK Kinezi sad love Mandžukića, Inter otkrio koliko traži premierligašima za Perišića

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.
 
PRATITE 21. DAN PRIJELAZNOG ROKA

15:00 Splitska veza: Bilić se oprašta od Payeta i želi dovesti sjajnog Hrvata. >Opširnije
 
14:30 Milan navodno razmišlja da na ljeto dovede Jacka Wilsherea. Engleski veznjak trenutačno igra na posudbi u Bournemouthu iz Arsenala, koji bi ga prodao na ljeto za 30 milijuna eura. No, Milan je uvijek spreman spustiti cijenu.
 
14:00 Marseille je spreman platiti Wolfsburgu 22 milijuna eura za Ricarda Rodrigueza, koliko iznosi i njegova otkupna klauzula. Međutim, u trku se uključio i Inter, koji je spreman ponuditi čak 27 milijuna eura za Švicarca.
 
13:30 Sjajni vratar Milana Gianluigi Donnarumma 25. veljače napunit će 18 godina, te će produžiti ugovor s klubom sa San Sira. No, navodno njegov menadžer Mino Raiola traži ugovor na četiri godine te nevjerojatnih 10 milijuna eura po sezoni. Informaciju je prenio Rai Sport, no treba informaciju uzeti s rezervom, s obzirom da je mladi vratar više puta rekao kako ga zanima samo Milan, čiji je i veliki navijač.
13:00 Pep Guardiola otkrio je kako je Sergio Aguero produžio ugovor sa Manchester Cityjem na još jednu sezonu. Dakle, do ljeta 2020. godine.
12:30 Gerrard Deluofeu stići će u ponedjeljak u Milan na liječničke preglede, nakon koji će, ako sve bude u redu, postati novi igrač Rossonera do kraja sezone. Španjolac dolazi iz Evertona na posudbu, koju su Talijani platili 500.000 eura.
 
12:00 Manchester United i Chelsea love braniča Lazija Stefana de Vrija. Međutim, Rimljani traže 40 milijuna eura za Nizozemca.
 
11:30 Potpredsjednik West Hama Karren Brady upozorio je Marseille...
 
"Dimitri Payet može igrati u Real Madridu i zato neće biti jeftin. Mi ga želimo zadržati, no prodat ćemo ga jedino u slučaju neke velike ponude", rekao je Brady. 
 
No, Francuzi su poslali novu ponudu. >Opširnije
 
11:00 Nakon Kalinića, koji je odbio Tianjin, talijanski mediji pišu kako su se Kinezi okrenuli novom Hrvatu - Mariju Mandžukiću! Juventusu je ponuđeno 28 milijuna eura, a napadaču 7,5 milijuna eura po sezoni, uz ugovor na četiri godine. 
10:30 Odluka Nikole Kalinića da odbije Tianjin i plaću od 10 milijuna po sezoni povezana je s njegovom suprugom Vanjom i sinom Mateom, koji nisu željeli otići u Kinu, već ostati u Firenci, tvrdi Gazzetta dello Sport.
 
10:00 Juventus, Roma, Napoli, Chelsea, PSG vode rat za veznjaka Atalante Francka Kessiea. A, francuski klub spreman je ponuditi 25 milijuna eura za 20-godišnjeg igrača. 
 
09:30 Marseille, koji lovi Dimitrija Payeta, počeo je pregovore s Wolfsburgom kako bi pokušao da dovede Švicarca Ricarda Rodrigueza.
 
09:00 Jese Rodriguez napustit će PSG i na korak je od odlaska u Middlesbrough na posudbu.
 
"Za njega je najvažnije da igra, a Middlesbrough je dobra opcija. Tako bi mogao u budućnosti biti jako važan za PSG", rekao je trener Unai Emery. 
 
08:30 Chelsea, Manchester United i Liverpool raspituju se za Ivana Perišića, no Inter traži 35-40 milijuna eura za sjajnog hrvatskog igrača.
08:00 Jose Mourinho ne želi se odreći Sergija Romera, za kojeg je zainteresirana Boca Juniors...
 
"Nadam se da će ostati kod nas u Unitedu. Ne mogu da zamislim boljeg rezervnog vratara od njega", rekao je Mourinho.

Pročitajte više