PRIJELAZNI ROK UŽIVO Neymar otkrio suigračima svoju budućnost, Rakitić u sklopu velikog transfera seli na Otok?

Foto: Getty Images / Guliver Image

TRŽNICA NOGOMETAŠA i danas radi punom parom. I danas za vas biramo najzanimljivije riješene dealove ljetnog prijelaznog roka, te glasine i šaputanja iz pouzdanih izvora o transferima koji "samo što nisu".

Pratite uživo na Indexu 29. dan prijelaznog roka...

Europski velikan zainteresiran je za kapetana Osijeka... >OPŠIRNIJE

Sergio Ramos govorio je o mogućnosti da u Real dođe Kylian Mbappe... >OPIŠIRNIJE

United nudi novi ugovor Herreri 

Ander Herrera dobio je ponudu da potpiše novi ugovor s Manchester Unitedom. Bivšem 27-godišnjem veznjaku ističe ugovor s Crvenim vragovima sljedećeg ljeta, a sada može potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 11 milijuna eura po sezoni. 

SLUŽBENO: Bayern dobio dva pojačanja

Niklas Süle i Sebastian Rudy novi su igrači Bayerna. Oba nogometaša stigla su iz Hoffenheima,a njemački prvak je transfere završio još tijekom prošle sezone, ali su oni sada postali službeni nakon što su igrači prošli liječničke preglede.

Süle, mladi 21-godišnji branič, sitgao je za 25 milijuna eura, a Rudy, 27-godišnji veznjak, za osam milijuna eura na Allianz Arenu. 

Spalletti ponovno govorio o Perišiću

"Sve do sada nije bilo službenog kontakta s Manchester Unitedom. Na početku prijelaznog roka je bilo nečeg, ali se nakon toga apsolutno ništa nije dogodilo. Zato, što se mene tiče - tema oko Perišića je završena", rekao je trener Intera Luciano Spalletti.

Neymar rekao suigračima da odlazi

El Mudno Deportivo piše kako je Neymar navodno rekao suigračima u svlačionici da napušta Barcelonu i odlazi u PSG. Nevjerojatno, transfer vrijedan rekordnih 222 milijuna eura samo što nije, a potvrde iz sata u sat stižu sa svih strana. 

Liverpool dobiva novac i Rakitića za Coutinha?

Barcelona ne odustaje od Coutinha, kojeg Liverpool ne želi prodati ispod 100 milijuna eura. Ipak, katalonski klub razmišlja da ponudi novac Redsima, a uz njega i Ivana Rakitića, koji bi, ako se to ostvari, postao suigrač s Dejanom Lovrenom na Anfieldu.

Ipak, to je tek jedna od opcija. 

PSG ponudio Di Mariju, Barcelone odbila

Mediji u Španjolskoj pišu kako je PSG želio u transfer Neymara ubaciti i Angela Di Mariju, kako na kraju nje bi platio 222 milijuna eura. Međutim, ubrzo je stigao odgovor iz Barcelone, koja je poručila da neće pregovarati, već da francuski doprvak mora platiti otkupnu klauzulu od spomenutih 222 milijuna eura. 

Ante Rebić bi mogao zaigrati u Engleskoj... >OPŠIRNIJE

Bijesni Perez opet u Deportivu

Nakon što mu je Arsene Wenger bez pitanja uzeo broj devet i dao ga Lacazetteu, bijesni Lucas Perez zatražio je transfer s Emiratesa. Španjolac će se tako vratiti u Deportivo La Corunu, za koju je jako dobro igrao do kolovoza 2016. godine, kada je potpisao s Topnicima u transferu vrijednom 19 milijuna eura. 

Giroud se vraća u Francusku?

Dolaskom Alexandre Lacazettea u Arsenal Olivier Giroud praktički je izgubio mjesto u prvoj momčadi. Zato je njegov transfer pitanje dana, a L'Equipe javlja kako je napadač na korak od Marseillea, koji bi trebao Topnicima platiti 26 milijuna eura. 

Neymar dobio ultimatum

Radio Monte Carlo tvrdi kako je Neymar pristao na transfer u PSG vrijedan 222 milijuna eura, uz petogodišnji ugovor i 30 milijuna eura po sezoni. Spomenuti radio vjeruje kako će se transfer realizirati u ponedjeljak ili utorak, a Barcelona je do tada dala ultimatum Brazilcu da se izjasni odlazi li ili ne odlazi.

Također, od "transfera stoljeća" Neymarov otac zaradit će 40 milijuna eura od PSG-a zbog pregovora, a dobit će i od Barcelone 26 milijuna eura kao bonus zbog novog ugovora koji je njegov sin potpisao do 2021. godine.

Barcelona tjera Turana 

Iako je prije nekoliko dana osvanula informacija kako će Arda Turan ostati u Barceloni, od toga neće biti ništa. Katalonski velikan želi se riješiti turskog nogometaša, za kojeg je zainteresiran Galatasaray, ali koji ga želi dovesti samo na posudbu. 

Pročitajte više