ZANIMLJIVOSTI SPORT

Procurile poruke koje je mladi nogometaš slao Wandi. Ona tvrdi da je hakirana

Foto: Screenshot

DRAMA u domu Manuela Icardija i Wande Nare bila je jedna od najatraktivnijih nenogometnih priča prošle godine. Najpoznatiji svjetski nogometni par nekoliko mjeseci se preko društvenih mreža i medija svađao, prekidao pa mirio. Prije par mjeseci nastupilo je zatišje nakon što su jedno drugome rekli sve što su trebali, ali nije dugo trajalo.

Naime, u javnost su procurili privatni razgovori s Wandinih društvenih mreža. Dio se odnosi na Chinu Suarez, manekenku koju je svojevremeno optužila da je zaljubljena u Icardija. Ipak, Wanda tvrdi da su joj profili na Twitteru i Instagramu hakirani. "Ta ženska zna samo spavati s oženjenim muškarcima", stoji između ostalog u porukama koje se odnose na Suarez.

Neke druge poruke privukle su još veću pozornost. Njih je Wandi slao 22-godišnji Ezequiel Barco. Riječ je o nogometašu koji je 2017. kupljen iz Independientea u Atlantu za, u to vrijeme rekordnih, 12 milijuna eura. Trenutno igra na posudbi u River Plateu.

Barco je Wandi komentirao nekoliko Instagram storyja. Ostavljao je poruke poput: "Savršena si", "Ljepotice", "Kako netko može biti toliko prekrasan?" Dio fanova na Instagramu špekulira kako Wanda nikad nije bila hakirana. Jedna od teorija je da je napravila lažni profil kako bi mogla ogovarati Suarez, ali je zabunom dio poruka poslala s pravog profila.

Pročitajte više