SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Procurili detalji viroze u reprezentaciji. Liječnik: Pomogla bi i kriškica limuna

Foto: HRS Čabraja

HRVATSKA rukometna reprezentacija bori se za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Potrebno je da pobijedi Argentinu, ali će imati otežan posao s obzirom na to da je nekoliko igrača imalo crijevnu virozu. U RTL-ovom studiju su bivši reprezentativci iznijeli detalje.

"Čuo sam se s Martinovićem. Ne izlazi iz WC-a, on je najgore prošao. Jako je teško reći koliko je spreman, rekao je Drago Vuković". 

"Bio sam u Egiptu prije puno godina i dogodila mi se ista stvar. Jednostavno ne možete iz sobe po četiri-pet dana i jako teško je vratiti se. To je iscrpljujuće, izgubite dosta tekućine", dodao je Metličić.

Goran Šprem je rekao kako je to normalna pojava: "Nije bilo nijednog turnira na sjeveru Afrike, a da se to nekome nije dogodilo. To je tamo normalno, nažalost. Ne znam je li do vode ili čega".

Iz kampa reprezentacije se javio i liječnik Tomislav Kukin: "Nemamo akutnih tegoba, samo neke posljedice nakon mučnine i proljeva. Nije to ništa novo, stradali su već i Slovenci i Norvežani. Možda je problem u načinu posluživanja hrane i je li ona higijenski obrađena. Imamo samo bocu vode od tekućine što nije dobro. Za početak bi možda pomogla i kriškica limuna uz svaki obrok", zaključio je Kukin.

Pomoćni trener Horvat rekao je da je Martinović sam izrazio želju da ga se uvrsti u sastav pa je moguće da će ipak zaigrati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više