Procvjetao nakon što je otišao iz Zagreba: Otpisani Dinamovac trpa u novom klubu

Foto: Screenshot YouTube

JUNIOR FERNANDES do povratka Sammira bio je najplaćeniji Dinamovac, a preselio je u Tursku u redove Alanyaspora, kluba koji trenira Safet Sušić i čini se da se u novoj sredini snašao više nego dobro.
 
Alanyaspor je nastavio postizati dobre rezultate nakon dolaska Safeta Sušića. U 22. kolu turskog prvenstva kod kuće dobili su Adanaspor 4:1,a jedan gol u pobjedi svoje momčadi zabio je bivši Dinamovac.
 
Love je u 13. minuti zabio iz jedanaesterca za 1:0, a vodstvo je udvostručio Omeruo u 37. minuti. Gostima je nadu vratio Gueye u 71. minuti panenkom s 11 metara, no samo tri minute kasnije za 3:1 zabija Junior Fernandes kojem je to već drugi gol od dolaska u Tursku. Konačni rezultat postavio je Akbaba u sudačkoj nadoknadi. Alanyaspor je 14. s 25 bodova, a Adanaspor 17. sa 17.
 

Nakon dolaska Sammira Dinamov trener Ivajlo Petev poručio je Čileancu kako više ne računa na njega pa je Fernandes pronašao novi klub. Do kraja sezone igrat će na posudbi u Alanyasporu, a turski klub ima opciju otkupa cijelog ugovora. 
 
U Alanyaspor doveo ga je novi trener kluba i bivši izbornik reprezentacije BiH Safet Sušić, a u klubu igra i poznati Brazilac Vagner Love. 
 
Podsjetimo, Fernandes je u Dinamo stigao u ljeto 2013. iz njemačkog Bayera i tijekom tri i pol sezone odigrao je 148 natjecateljskih utakmica i pritom postigao 47 pogodaka. S Modrima je osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, dvaput Hrvatski kup te jednom Superkup Hrvatske.
 

Pročitajte više