Promjena na klupi u HNL-u. Rudeš vratio trenera koji ga je uveo u HNL

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

POSLJEDNJEPLASIRANI klub hrvatskog prvenstva NK Rudeš potvrdio je povratak Davora Mladine, trenera pod čijim je vodstvom klub iz zapadnog dijela Zagreba i izborio natjecanje u Super Sport HNL-u. Rudeš je povratak Mladine potvrdio kraćim priopćenjem.

"Kriza rezultata i 17 utakmica u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi bez pobjede, naveli su nas da u klub vratimo Davora Mladinu, trenera s kojim smo i ostvarili ulazak među nogometnu elitu. Ovim putem zahvaljujemo čelnicima Dugopolja koji su izašli ususret i treneru Mladini, ali i nama, da pokušamo spasiti klub u najvišem rangu hrvatskog nogometa", poručili su iz kluba.

Mladina: Drago mi je da se vraćam

"Znam da je klub u teškoj situaciji. Oprostili smo se u sretnim okolnostima, odnosno ulaskom u SuperSport HNL. A sada su trenuci ipak nesretniji. No uvjeren sam da je to privremeno i da ćemo vrlo brzo krenuti s pobjedama. Što se mog odlaska tiče u ljetnim mjesecima, istekao mi je ugovor, a klub je pokušao s nekom drugom vizijom. Ja sam pak odabrao ozbiljnog 'prvoligaša', jer nisam želio u svom trenerskom poslu imati preveliku stanku", rekao je Mladina i dodao:

"Naravno, drago mi je da se vraćam u klub s kojim sam već imao velikih uspjeha. I nadam se da ćemo u budućnosti izvući maksimum iz momčadi. Reagirat ćemo na vrijeme, i Uprava i ja, te ćemo vidjeti što nam još nedostaje za bolje rezultate. Također, moram se zahvaliti Mariju Smodlaki, dopredsjedniku HNS-a i prvom čovjeku Dugopolja, omogućivši mi prijevremeni prekid ugovora, odnosno povratak u Rudeš. Zahvaljujem, naravno, i svim ostalim djelatnicima, ali i igračima na tri lijepa mjeseca u Dugopolju. "

Službeno predstavljanje Mladine na klupi Rudeša bit će u petak.

 

Pročitajte više