Robert Prosinečki

Prosinečki u debiju pobijedio Hajdukovu filijalu, navijači ga dočekali ovacijama

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

ROBERT Prosinečki svoj je novi klub Olimpiju iz Ljubljane u trenerskom debiju doveo do pobjede protiv Radomlja. Momčad koju vodi legendarni hrvatski reprezentativac pobijedila je Hajdukovu slovensku filijalu 4:1. Navijači su u Stožicama ovacijama dočekali Prosinečkog, a on se oglasio nakon važne pobjede.

"Naglasio sam prije utakmice da je Radomlje momčad koja zna igrati nogomet. Kada ima loptu u svom posjedu, to može biti vrlo opasno. Ali ovaj put zaista moram čestitati svojim nogometašima jer su odigrali jako dobru utakmicu. Na kraju smo pobijedili 4:1 i moramo biti sretni. Ojačali smo samopouzdanje koje je podignuto nakon nekoliko utakmica bez slavlja", rekao je nakon utakmice Prosinečki u razgovoru koji je objavljen na službenoj stranici Olimpije.

"Zadovoljan sam, ali bilo je grešaka"

"Igra je bila na pravoj razini. Ponavljam ono što sam već rekao: zadovoljan sam s dečkima. Ali istovremeno je istina da smo zajedno tek manje od dva tjedna. Stoga je sasvim logično da je bilo i grešaka u igri. Ali bitno je da je pristup bio ispravan. Dečki su bili motivirani, željni dokazivanja.

To vrijedi za sve, pa i za one koji su u igru ​​ušli s klupe. I u trčanju smo bili na dovoljno visokoj razini. Naravno, bilo je i grešaka bez kojih se ne može. Pogotovo nakon tako kratkog zajedničkog vremena. Na sljedećim treninzima učinit ćemo sve da u budućnosti bude što manje grešaka", rekao je Prosinečki pa se osvrnuo na navijače.

"Lijepo je znati da te obožavatelji vole. Kad sam se vratio u Ljubljanu, naglasio sam da je Olimpija za mene posebno emotivna priča. Igrao sam ovdje i proveo jako, jako lijepu godinu u Ljubljani. Ljubav navijača je dobra, ali najvažniji su rezultati", zaključio je.

 

Pročitajte više