Prosinečki zbog ozljede ispao s turnira u padelu, pa podijelio nagrade pobjednicima

Foto: Padel.hr

KRISTIJAN BRČIĆ i Filip Bojić pobjednici su drugog ljetnog turnira u padelu u paviljonu 10 na zagrebačkom velesajmu. Među 24 para zagrebački dvojac pokazao je najviše umijeća zadnjih nekoliko dana koliko je trajao turnir. Brčić, koji je na prvom turniru osvojio treće mjesto, trenutačno spada među najbolje igrače padela na ovom prostorima.

"Padel je sjajan sport u koji sam se zaljubio na prvu. Turnir je bio vrhunski organiziran. Konkurencija je sve jača i u Hrvatskoj. Veselim se pomacima na regionalnoj razini," kazao je Brčić čiji je prvi sport nogomet.

Matija Čukman i Marko Svilković bili su drugi dok je treće mjesto osvojio nogometni tandem Arijan Ademi i Jerko Leko osvojio treće mjesto. Padel je posebice popularan među nogometašima, kako u svijetu, tako i u Zagrebu.

Robert Prosinečki koji je na prvom turniru osvojio treće mjesto, ovaj put, zbog ozljede lista, nije ušao u završnicu. Izbornik Azerbajdžana podijelio je nagrade i trofeje najbolje plasiranim parovima. Samo za ovaj turnir natjecatelji su pristizali iz cijele Hrvatske. Bivši nogometaš Igor Akmadžić stigao je iz Makarske, Goran Jukopila, bivši polaznik teniskog kampa Juana Carlosa Ferrera, iz Pule...

Ferrero je danas profesionalni igrač padela, kao i primjerice Carlos Moya. Očito je da padel postaje sve popularniji i na našim prostorima. A priča će sigurno postati još zanimljivija jer će Hrvatska uskoro dobiti i padel savez.

Pročitajte više