PROSLAVA MILANOVOG BOMBARDERA JE SVE Nakon što mu je VAR potvrdio gol, napravio je ovo

Screenshot: Twitter

NAVIJAČI Rossonera obožavaju ga zbog strasti koju pokazuje prema dresu i klubu kojeg predstavlja.

Patrick Cutrone (20) ove sezone postigao je 15 golova za Milan u svim natjecanjima i gotovo svi ti zgodici bili su odlučujući.
 
Takav je bio i onaj na utakmici 29. kola Serije A.
 
Milan, koji preporođen pod trenerom Gattusom lovi Ligu prvaka, dočekao je Chievo, borca za opstanak. Ali sve do 52. minute gosti su na San Siru senzacionalno vodili 2:1. Tada Patrick Cutrone zabija za izjednačenje i slavi kao i uvijek, s najvatrenijim navijačima na južnoj tribini.
 
Ipak, sudac Maurizio Mariani poništava gol zbog ofsajda i traži pomoć video asistenta. Brzo je dobio informaciju da je gol regularan, što je odmah pokazao igračima.
 
Cutrone je na to poludio od sreće. Kao da je čisto zabio u finalu SP-a, a ne sa zadrškom priznati gol devet kola prije kraja prvenstva protiv 16. momčadi Serije A.
 
Gledajući mladog Milanovog golgetera u euforiji zbog naknadno priznatog gola, ispraznim se čini prigovor da videotehnologija ubija emociju u nogometu.
Jer Cutrone nije doživio antiklimaks time što mu je tek poslije priznat gol za koji mu je proslava ranije upropaštena. Bez obzira na to skakao je, gestikulirao prema tribinama i tražio podršku navijača za preokret i pobjedu.
 
Do toga je i došlo osam minuta prije kraja, kada Andre Silva postiže gol za konačnih 3:2 i petu uzastopnu prvenstvenu pobjedu kojom je Milan ostao na pet bodova od četvrtog mjesta i najvećeg rivala Intera.
 
Milan tu razliku može svesti na samo dva boda ako pobijedi u odgođenom gradskom derbiju.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više